نقل روایت جعلی از مدیر مالی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران

فایل صوتی مصاحبه آقای طالعی را منتشر کنید
نقل روایت جعلی از مدیر مالی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران
برخی خبرهای درز پیدا کرده از منابع نزدیک به مدیران و اعضای هیئت مدیره شرکت سنگ آهن مرکزی ایران حاکی از این است که انتشار و نقل روایت از مدیر مالی این شرکت ساختگی و جعلی بوده و خود مدیر مالی از آن اطلاعی نداشته است و از نام و جایگاه اجتماعی آقای طالعی سوء استفاده شده است.
این در حالیست که در خبر منتشر شده به عنوان «معاون مالی و اقتصادی» شرکت سنگ آهن مرکزی ایران با نام مهدی طالعی تاکید شده است و ایشان مدیر مالی شرکت سنگ آهن مرکزی ایران می باشد.
ظاهراً حمیدیان و مشاور اطلاع رسانی او که با عنوان قابل تامل مدیر رسانه ای منصوب شده بود فراموش کرده اند که از رسانه های همسو و مواجب بگیر بخواهند که لااقل اگر سواد رسانه ای ندارند به اخلاق رسانه ایی پایبند باشند و اگر غیر از اینست لااقل فایل صوتی مصاحبه آقای طالعی را منتشر نمایند تا مردم نیز بتوانند به این کانال های خبرنما در فضای مجازی اعتماد کنند.
خدا عقل آدم دروغگو را میگیره