جای تاسف است که دانش آموز بافقی در کانکس درس بخواند
به گزارش بافق خبر؛صبح روز گذشته جلسه شورای ادرای با حضور صباغیان نماینده مردم بزرگترین حورزه انتخابی کشور و مسئولان بافق در فرمانداری برگزار شد.
در این جلسه علی اصغر رنجبر رئیس آموزش و پرورش بافق از کمبود نیروی انسانی در رشته های تخصصی شیمی،زیست و زبان انگلیسی ابراز نگرانی کرد و گفت: عدم تعادل بین ورودی و خروجی مجموعه آموزش پرورش باعث شده است تعداد زیادی از نیروها بازنشسته می شوند و سهمیه دانشگاه آزاد به نوعی حذف شد.
وی در ادامه با بیان این مطلب که این موضوع از طریق فرمانداری، استانداری و آقای طالبی در تهران پیگیر مسائل بوده ایم بیان داشت:در تهران قول داده اند امسال در آمار اصلاح کنند و از مسئولان می خواهیم پیگیر این موضوع باشند.
رئیس آموزش و پرورش بافق همچنین از کمبود نیروی مشاوره و محدودیتهای پیش روگفت و افزود: به ازای هر دانش آموز 1 ساعت مشاوره با اولویت و بیشتر هم مشاوره نیست و کمبود فضای آموزشی و پرورشی جای تاسف است که دانش آموزان ما در کانکس درس می خوانند.
این مسئول ضمن ابراز تاسف از وضعیت آموزشی در شهرستان گفت:متاسفانه هنوز 4 مدرسه دوشیفت داریم و چند مدرسه هم نیاز به مقاوم سازی داشته که موضع قبوض آب ،برق و گاز به مشکلات افزوده می شود.
رنجبراز نبود وسیله نقلیه مناسب برای آموزش و پرورش بافق گفت و خاطر نشان کرد:دانش آموز بافقی باید با اتوبوس 302 به اردو برود.
وی مشارکت خیرین مدرسه ساز در ایجاد فضاهای ورزشی مناسب در شهرستان را خواستار شد و گفت:متاسفانه تفکری وجود دارد تا می گوییم فلان چیز کم داریم می گویند از سنگ آهن بگیرید.