فرماندار بافق:وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بافق می آید

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بافق؛ محمد زاده رحمانی ضمن اعلام این خبر افزود: با هماهنگی و پیگیری های صورت گرفته "محمد شریعتمداری" وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان این هفته در معیت استاندار یزد به بافق سفر می کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان بافق؛ محمد زاده رحمانی ضمن اعلام این خبر افزود: با هماهنگی و پیگیری های صورت گرفته “محمد شریعتمداری” وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان این هفته در معیت استاندار یزد به بافق سفر می کند.
وی بررسی مسائل و مشکلات مجموعه شرکت سنگ آهن مرکزی (وابسته به صندوق بازنشستگی فولاد)، بازدید از پروژه های در دست اقدام این شرکت و افتتاح چند پروژه راهسازی و گردشگری شهرستان را از جمله برنامههای وزیر در سفر به بافق اعلام کرد.
سلام
بسلامتی و میمنت ،فقط امیدواریم سفرشون شبانه نباشه و برای بافق هم در کنار دیگر شهرستان های استان خیر و برکت داشته باشه.
و مهمتر اینکه خدا کنه مسئولانه بیان نه مامورانه.