کسب مقام اول منطقه ای در جشنواره فیلم کوتاه ۱۲۰ ثانیه ای صبا توسط طلبه بافقی

طلبه بافقی توانست در جشنواره فیلم کوتاه ۱۲۰ ثانیه ای صبا که در استان مرکزی برگزار شد مقام اول منطقه ای را به خود اختصاص دهد.
طلبه بافقی توانست در جشنواره فیلم کوتاه ۱۲۰ ثانیه ای صبا که در استان مرکزی برگزار شد مقام اول منطقه ای را به خود اختصاص دهد.
سید امین طباطبایی در این خصوص گفت:از ۶۱ اثر راه یافته به دبیرخانه جشنواره ۲۱ اثر به مرحله پایانی راه یافت.
وی با اشاره به اینکه تهیه کننده،نویسنده و کارگردان این اثر توسط خودم انجام گرفته است عنوان کرد: عوامل اثر مدیر تولید مسئول فیلمبرداری و تدوین سیدمصطفی میرحسینی،دستیار کارگردان بهنام حاجی حسنی ،منشی صحنه مهدی برزگری و آهنگ سازی و صدا گذاری امیررضا تقی زاده بودند.
وی افزود:این فیلم تولید شده در مرکز آفرینش های تصویری موسسه بیت الرضا علیه السلام است که قالب آن فرم با دوتا لوکیشن بوده است.
طباطبایی با بیان اینکه ۱۰ نفر در این فیلم به ایفای نقش پرداختند تصریح کرد : به خواست خدا سومین تجربه ام توانست در کشور خوش بدرخشد.