شب شعر “نادر فرخنده پیام” به همراه نشست صمیمی با استاد ضیاء ا… ملک زاده برگزار شد/تصاویر
همزمان با افتتاح کتابخانه عمومی کمال الدین محمد وحشی بافقی؛
شب شعر “نادر فرخنده پیام” به همراه نشست صمیمی با استاد ضیاء ا… ملک زاده برگزار شد.
کتابخانه عمومی کمال الدین محمد وحشی بافقی با حضور مدیرکل کتابخانههای عمومی استان یزد، معاون سیاسی امنیتی فرمانداری بافق و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی در آستانه ولادت امام رضا (ع) افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانههای عمومی شهرستان بافق؛ در آستانه ولادت امام رضا(ع) کتابخانه عمومی کمال الدین محمد وحشی بافقی، با حضورمحمد محسن رفیعی، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان یزد؛ حسن تفکری، معاون سیاسی امنیتی فرمانداری بافق؛ محمد رحیمی پور، بخشدار بافق؛ سیدعلی نوروز زاده، شهردار بافق و جمعی از مسئولان استانی و شهرستانی افتتاح شد.
محمد محسن رفیعی مدیر کل کتابخانه های عمومی استان یزد حسن نیت شهرداری در واگذاری ساختمان تاریخی تازه مرمت شده به اداره کتابخانه ها را ستود و افزود: این کتابخانه با توجه به جمعیت زیاد این منطقه و همچنین نزدیکی به مدارس، موقعیت مکانی بسیار خوبی را داراست. وی همچنین از توجه ویژه شهردار نسبت به کتابخانه های این شهرستان تقدیر و تصریح کرد: انصافاً کتابخانه های عمومی این شهرستان به لطف شهرداری، فرمانداری و مسئولین دلسوز بافق، قطعا یکی از بهترین شهرستان ها از لحاظ کیفیت خدمت و شاداب سازی کتابخانه ها می باشد که نشان میدهد همه مسئولین شهرستان در این زمینه همراهی و تلاش کردهاند و این یک عامل مهم در رشد کتابخانه های بافق می باشد.
در ادامه سیدعلی نوروز زاده، شهردار بافق ضمن تبریک ولادت امام رضا(ع) بیان کرد: انشاا… این فضا بتواند تا سالیان سال مکانی برای رشد و تعالی فرهنگ مردم باشد و شاهد تغییرات فرهنگی مثبت در جامعه باشیم.
در ادامه مراسم کاظم کریم زاده، سیدمهدی اشرفی، سیدحسن میربافقی، نصرت جمالی، مهدیه پورامینی، آینور امیدی، امین آقایی، ملیکا شیخ العارفین و اکرم امیدی از شاعرانی بودند که سرودههای خود را برای حاضران قرائت کردند.
در ادامه از پیشکسوت معرق کاری، خوشنویسی، عکاسی و موسیقی شهرستان بافق استاد ضیاء ا… ملک زاده دعوت شد تا خود را برای حضار معرفی کند.
ضیاءا… ملک زاده بافقی هستم که در دوازده بهمن ۱۳۲۶ در بافق دنیا آمدم. تحصیلات ابتدایی را در بافق گذراندم چون دوره ی متوسطه در بافق نبود جهت ادامه ی تحصیل عازم یزد شدم و در دبیرستان « رُکنیه» ثبت نام کردم پس از یک ماه که از سال تحصیلی می گذشت سیکل اول(هفتم تا نهم) در بافق دایر گردیده و به بافق بازگشتم. در تابستان سال ۱۳۴۷ برای شرکت در کنکور راهی اصفهان، مشهد و تهران شدم. در آن زمان برای شرکت در کنکور هر دانشگاهی مجبور بودیم به همان دانشگاه مراجعه کنیم.
مهرماه ۱۳۴۷ وارد دانشگاه مشهد شدم و در رشته ی جغرافیایی انسانی و اقتصادی مشغول به تحصیل گردیدم. از افتخارات این دوران آشنایی با اساتیدی همچون مرحوم دکتر مفخم پایان، دکتر علی شریعتی، دکتر سیروس سهامی و سایر اساتیدی بود که از مفاخر علمی ایران هستند. پس از اخذ لیسانس و گذراندن دوران خدمت، به مدت شش ماه در اداره ی دارایی بافق مشغول به کار شدم، ولی با توجه علاقه ای که به تدریس داشتم، ترجیح دادم به استخدام آموزش و پرورش درآیم. در آن سال در بافق تنها سه نفر لیسانس داشتیم. مرحوم استاد سید عباس آیت اللهی، مرحوم حاج سید حسین علوی و بنده که هر سه در کسوت مقدس معلمی مشغول بودیم.
در تمام دوران تحصیل و تدریس بهترین تفریح من کارهای هنری بود و اوقات فراغت خود را با معرق کاری، موسیقی، خوشنویسی، و عکاسی پر می کردم. یکی از شانسهای من این بود که در دوران تحصیل در یزد از محضر اساتیدی، چون مرحوم حاج سید مهدی چیتی، استادم محمود حرازی و استاد کاوه در امر نقاشی و خوشنویسی بهره بردم. بعد از بازنشستگی از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ به مدت ده سال در دانشگاه آزاد اسلامی، بافق تواناییهای خود را به جوانان انتقال دادم و در رشته های معرق و مشبک فعالیت کردم و و توانستیم رتبه های اول کشوری و اول تا سوم منطقه ای را طی چند سال بدست آوریم.
در پایان، از استاد ضیاء ا… ملک زاده بافقی تقدیر بعمل آمد.