تقدیراز رییس اداره راه و شهرسازی بافق
چندی پیش خبرنگار «بافق فردا» گفتگویی با بهرام حداد یکی از معلمین بازنشسته استان کرمان انجام داد.
وی از وضعیت جاده بافق – یزد گلایه های زیادی نمود و از اداره راه و شهرسازی بافق خواست تا توجه بیشتری به خط کشی ۳۵ کیلومتری این جاده داشته باشد.
این معلم بازنشسته در حال حاضر به عنوان کارشناس مواد غذایی مشغول به خدمت است و هفته ای دو الی سه بار در محور بافق- یزد تردد دارد.
حداد صبح امروز طی گفتگویی تلفنی با خبرنگار ما از تلاش های رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان تقدیر کرد و گفت: پس از درج خبری مبنی بر عدم توجه به خط کشی جاده بافق در سایت “بافق فردا ” شاهد انجام عملیات خط کشی و نصب تابلو در این محور بودیم.
وی تصریح کرد:کمتر مدیر و رییسی را دیدم که پس از انتقاد از او به این سرعت کار خود را اصلاح کند .
امیدوارم رییس اداره راه و شهرسازی شهرستان بافق در زندگی موفق و موید باشد و با تلاش مضاعف مسئولین شهرستان و استان بزودی شاهد دوبانده شدن محور بافق به یزد باشیم.
این خبر هم جالب است .انگار این وزارتخانه بی درو پیکرو درهم بیل که جان انسانهای ایرانی برایش پشیزی ارزش ندارداگر برای سنگ آهن و تردد افغانی هاباشد اگر هزارمیلیارد هم لازم شودبرایش می ارزد ولی برای 35 کیلومتر جاده درجه دو پول نداردیا آنکه استانداریزد آنقدر عرضه ندارد که اعتبارش را تامین کند و زور افغانی ها بیشتر می چربد!!!!:
مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل وزارت راه وشهرسازی از افتتاح راه آهن ۷۶ کیلومتری خواف-هرات در هفته دولت خبر داد. علی نورزاد در گفت وگو با پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از افتتاح راه آهن خواف-هرات در هفته دولت خبر داد و گفت: عملیات عمرانی این خط تا ایستگاه شمتیغ به پایان رسیده و این ایستگاه نیز هم اکنون در دست اجراست و در مراحل پایانی قرار دارد. وی تصریح کرد: راهآهن خواف- هرات در ادامه راهآهن تربت حیدریه-سنگان و شاخهای منشعب شده از راهآهن بافق- مشهد است و در خاک ایران از کیلومتر ۲۴ راهآهن سنگان- تربت حیدریه، نزدیک ایستگاه خواف شروع می شود و در امتداد شمالغربی به جنوب شرقی ادامه مییابد و در کیلومتر ۱۲ جاده تایباد- خواف و در کیلومتر ۲۱، جاده معدن سنگان را به صورت زیرگذر قطع میکند. مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل افزود: این خط آهن در کیلومتر ۳۸ تا ۴۲ از ارتفاعات خواجه انجیر عبور می کند و در کیلومتر ۴۷ تا ۵۲ وارد منطقهای هموار میشود و از کیلومتر ۵۵ در مجاور نوار مرزی قرار می گیرد و در کیلومتر ۷۶ به مرز شمتیغ میرسد. معاون وزیر راه و شهرسازی هدف از احداث این خط آهن را توسعه بهرهبرداری از معادن سنگآهن سنگان و حمل ریلی به مراکز صنعتی فولادسازی کشور اعلام کرد و گفت: با توجه به عبور راهآهن بافق – مشهد از تربت حیدریه و نیز همراستایـی آن با مسیـر معادن عظیم سنگ آهن سنگان و مجتمع فولاد خراسان (نیشابور)، اتصال راهآهن بافق – مشهد به سنگان مطرح شد. همچنین از آن جا که معادن سنگآهن سنگان در حاشیه مرزی و به فاصله ۳۰ کیلومتری خاک کشور افغانستان قرار دارد، احداث راهآهن تربت حیدریه – سنگان – هرات نیز مورد مطالعه قرار گرفت. نورزاد خاطرنشان کرد: این طرح علاوه بر آن که از لحاظ حمل و نقل داخلی بار و مسافر اهمیت دارد، از نظر اتصال کشور افغانستان از طریق شبکه ریلی جمهوری اسلامی ایران به آبهای آزاد- حمل و ترانزیت بار و کالا به کشور افغانستان و در ادامه به کشورهای شرقی آسیا بسیار مهم است.
مدیرکل راه آهن خراسان رضوی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس وشورای اسلامی که مردادماه در محل استانداری برگزار شد در باره این پروژه گفت :پروژه خط آهن خواف هرات 210کیلومتر طول دارد که هم اکنون عملیات زیرسازی و ریل گذاری 77 کیلومتر اولیه آن از خواف تا نقطه صفر مرزی ایران و افغانستان (به طول 76.8کیلومتر )به اتمام رسیده است .
محمد هادی ضیایی مهر اضافه کرد :اعتبار هزینه شده برای این پروژه تا کنون هزار میلیارد ریال است و اعتبار مورد نیاز کل پروژه هزار و 300میلیارد است در حالی که اعتبار مربوط به این طرح در سال 95 مبلغ 500میلیارد تومان منظور شده است .
وی تصریح کرد :عملیات زیرسازی از نقطه صفر مرزی تا کیلومتر 65 مسیر در کشور افغانستان (ایستگاه جونو)به اتمام رسیده و پیمانکار عملیات روسازی نیز تعیین شده و در حال تجهیز کارگاه است اما برای قطعه آخر این پروژه به طول 68 کیلومتر از جینو تا هرات اقدام خاصی تا کنون از سوی افغانستان صورت نگرفته است.