برای بهتر شدن چه باید کرد؟

دسته: عمومی
۲ دیدگاه
سه‌شنبه - 9 آبان 1396
برای بهتر شدن چه باید کرد؟

در این دنیا، اندک کسانی هستند که توانسته‌اند با بهره‌گیری از قوه اراده و عقل، زندگی خود را دگرگون کنند. اما اکثر ما در این هستی دچار روزمرگی هستیم. یک روال عادیِ کسل کننده.

در این دنیا، اندک کسانی هستند که توانسته‌اند با بهره‌گیری از قوه اراده و عقل، زندگی خود را دگرگون کنند. اما اکثر ما در این هستی دچار روزمرگی هستیم. یک روال عادیِ کسل کننده.

“چرا اینقدر یکنواخت میگذره؟!”
شاید این پرسش بار ها به ذهنتان خطور کرده اما توجه چندانی به آن نکرده‌اید.
اما چرا به این سوال توجه نمی‌کنیم؟ چون نمی‌خواهیم که به آن توجه کنیم! چون از شرایط بی‌دردسر و بی‌دغدغه کنونی راضی هستیم و ترجیح می‌دهیم به جای ریسک کردن و صعود به موقعیت های بالاتر، “بخور نمیر” ادامه دهیم.
در حالی که زندگی با “تلاش برای رسیدن به موفقیت” است که معنا پیدا می‌کند.
به عنوان مثال، درنظر بگیرید که بیست سال است کارمند یک شرکت دولتی هستید و هر سال اندکی بر حقوقتان اضافه می‌شود.
آیا به این فکر کرده‌اید که پست خود را ارتقا دهید و چندین برابر حقوق الان‌تان را دریافت کنید؟
از کارمند به مدیر بخش، از مدیر بخش به معاونت، از معاونت به مدیرعاملی و …
مگر چه ایرادی دارد به مقام های بالاتر فکر کنید؟! حین ادای وظیفه در شغل کنونی، به مراتب والاتر نیز توجه داشته باشید و برای پیشرفت زندگی خود سعی و تلاش کنید. انسان آفریده شد برای تکامل، برای دستیابی به بهترین ها. پس نباید این فرصت طلایی را از دست داد.
فقط کافیست بخواهید که هر روز موفق‌تر از قبل باشید. آنگاه ضمیر ناخودآگاه شما به صورت خودکار مسیرِ رسیدن به هدف موردنظر را مشخص کرده و شرایط و اسباب دستیابی به آن را مورد بررسی قرار می‌دهد.
و در آخر این شما هستید که باید برای ایجاد تغییر، گام اول را بردارید. نکته شیرین اینجاست که با هر قدم، پاداشی دریافت می‌کنید. حتی اگر تغییر شگرفی در موقعیت شما ایجاد نشود، اراده و اعتماد به نفس خود را بالا برده‌اید و این، خود یک موفقیت بزرگ است.
از سختی ها و مشکلات در طول راه خسته نشوید و همواره به یاد داشته باشید آدم های بزرگ، اهداف بزرگ دارند.

نویسنده: محمدطاها دهقانزاده


پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۱۶۰
برچسب ها:
دیدگاه ها
بافقی این نظر توسط مدیر ارسال شده است. سه‌شنبه 9 آبان 1396 - 8:49 ق.ظ پاسخ به دیدگاه

جناب دهقانزاده عزیز به نکته بسیار خوبی اشاره کردی و مطمنا همینه ولی تا زمانی که نتونم دیدی بعضی ها مانع ادامه کار بشه و روابط بر ضوابط برتری داشته باشد آش همین آش و کاسه همین کاسه خواهد بود.اگه یه گوشه چشمی به نحوه تصدی پست های شهرمون بیندازی کاملا متوجه خواهی شد.فکر میکنی مسولان ادارات بافق به این کوچکی چطور انتخاب میشن.فلان اداره ۱۴ ساله که رییسش ثابته.فلان اداره ها بچه محل و اقوام فلان مسولن فلان مدیر حس کشمالی و چاپلوسیش عالیه ولی خوب گزارش دروغ میده فلان معاون فقط بلده حرف بزنه و از تخصص بویی نبرده تا زمانی که سیاست بازی و دغل بازی ملاک عمل باشه نخبگان در خفا باید کار کنن.مگه نخبه کشی اینه که فلان دانشمند و نخبه ترور بشن نه عزیز اگه مطالبت را با واقعیات جامعه مقایسه کنی میبینی که مطالبتون در کشور های بیگانه و…مصداق عملی دارد

سوال این نظر توسط مدیر ارسال شده است. سه‌شنبه 9 آبان 1396 - 3:46 ب.ظ پاسخ به دیدگاه

اقای دهقانزاده اگه مطالب شما از اندیشه های خودت هست لطفا بگو شما کارت چیه ؟!!
سمتت چیه ؟!؟ روانشناسی خوندین؟! مربی هستین ؟!؟ تحلیلگر هستین؟! و اگر از اندیشه های خودتون نیست و کپی میکنین که زیاد اهمیت آنچنانی نداره .

You cannot copy content of this page