به مناسبت دهه مبارک فجر؛ نشست کتابخوان در شهرستان بافق برگزار شد

دسته: کتاب
بدون دیدگاه
یکشنبه - 21 بهمن 1397
نشست کتابخوان در شهرستان بافق برگزار شد

به مناسبت دهه مبارک فجر، نشست کتاب‌خوان ویژه جوانان در کتابخانه محمدمفیدی بافق برگزار شد.

IMG_20190210_124149_010IMG_20190210_124143_791IMG_20190210_124142_545
به مناسبت دهه مبارک فجر، نشست کتاب‌خوان ویژه جوانان در کتابخانه محمدمفیدی بافق برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بافق،الهام آقایی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان بافق با تبریک ایام‌الله دهه فجر گفت: هدف اصلی از برگزاری این جلسات را به اشتراک‌گذاری کتاب‌های خوانده‌شده با محوریت معرفی و ترویج مطالعه دانست.

در این نشست هشت تن از جوانان علاقمند به مطالعه، به معرفی کتاب‌ پرداختند.

سیدرسول بهشتی زاده از فرهنگیان شهرستان و عضو فعال کتابخانه، به معرفی کتاب «اولین تماس تلفنی از بهشت» نوشته میچ آلبوم پرداخت.

مینا پاکاری کارشناس حقوق، به کتاب «عقاید یک دلقک» نوشته هاینریش بل اشاره کرد و گفت: این کتاب روایت دلقکی به نام “هانس شینر” است. او که از دلقکی مشهور و معروف به دلقکی ساده نزول پیدا کرده و عملا در شغلش دچار شکست شده به روایت داستانش می پردازد.

امیررضا تقی زاده کارشناس فناوری اطلاعات، به معرفی کتاب «دنیای سوفی» نوشته یوستاین گاردر پرداخت و افزود: داستان کتاب دنیای سوفی در مورد دختری به نام سوفی است که در آستانه پانزده سالگی نامه‌های جالب و نوارهای ویدئویی از شخصی به نام آلبرت دریافت می‌کند که در آنها سؤالات جالبی مانند “جهان چگونه پدید آمده‌است؟” که آغاز گر راه آموزش تاریخ فلسفه‌است، مطرح می‌کند.

محبوبه پاکاری از دیگر اعضای فعال کتابخانه و کارشناس ژئوفیزیک، کتاب «ژان ژنه» نوشته کویگلی آستین ئی را معرفی کرد. وی گفت: ژان ژنه “شاعر” شاعر، “رمان‌نویس” رمان‌نویس و نمایش‌نامه‌نویس فرانسوی هست که فعالیت سیاسی نیز داشت. ژنه در سال‌های آغازین زندگی، ولگرد و خرده‌ مجرم بود اما بعدها به نویسندگی روی آورد.

علیرضا عالمی عضو فعال کتابخانه، به معرفی کتاب «هنر شفاف اندیشیدن» نوشته رولف دوبلی پرداخت. وی گفت: کتاب هنر شفاف اندیشیدن کتابی در زمینه تصمیم‌گیری، شناخت و اشتباه‌ها از جنبه‌های روان‌شناسی است.

فرزانه خادم زاده دانشجوی رشته علوم سیاسی دانشگاه تهران، کتاب «چگونه درباره چیزهای عجیب بیندیشیم؟» نوشته تئودور شیک را معرفی کرد و افزود: این کتاب چگونگی به کارگیری گام به گام اصول اندیشیدن انتقادی را برای ادعا های خارق العاده متعددی عرضه می دارد و نشان می دهد که چرا خود این اصول معتبرند.

دیبا کریم زاده دانش آموز سال سوم متوسطه، به معرفی کتاب «خرمگس» نوشته اتل لیلیان وینیچ پرداخت و گفت: این کتاب یک رمان سیاسی وعاشقانه است و شخصیت اصلی این رمان، آرتور پسر جوانی است که گذشته مبهمی دارد.

مهدیه پورامینی از اعضای فعال کتابخانه و کارشناس روانشناسی، کتاب «نفر هفتم» نوشته هاروکی موراکامی را معرفی کرد. وی گفت: موراکامی در دوره‌ بعد از جنگ جهانی دوم در ژاپن به دنیا آمد و در زمانی که کشورش با انفجار جمعیت دست و پنجه نرم می‌کرد رشد کرد. موراکامی از کودکی به داستان‌های نویسندگان مطرح جهان علاقه‌مند بود.

الهام آقایی در پایان جلسه با اشاره به اینکه نشست های کتاب‌خوان در سطوح مختلف علمی تاثیرهای سازنده ای خواهد داشت، ادامه داد: ترویج کتابخوانی باید در همه بخش های جامعه صورت گیرد تا فراگیری این فرهنگ عامه به سرعت جایگاه واقعی خود را پیدا کند


پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: ۲۸۷
برچسب ها:

You cannot copy content of this page